Direct contact? Bel: 0031 (0)20 3641442

Home > Ervaringen

Review

16 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.1/10
Michel Moeijes
Michel Moeijes - Tanger Advocaten
10/10
Toegevoegd op 24 juli 2018

In een faillissement speelden 4 behoorlijk ingewikkelde kwesties met verschillende partijen. Bart gaf aan dat het in twee bijeenkomsten geregeld zou moeten kunnen zijn. Dat leek mij onhaalbaar. Het was in twee bijeenkomsten geregeld. Mede door de inzet van Bart, die duidelijk laat blijken wat hij vindt zonder zijn rol als mediator uit het oog te verliezen. Mij spreekt dat aan. Ik ben fan van mediation geworden.

Marco Zwagerman
Marco Zwagerman - Beer advocaten
9/10
Toegevoegd op 27 mei 2018

Bart is erin geslaagd een langlopende geboorteletselzaak in een dag tot een mooie oplossing te brengen. Hij wist de laatste hobbel op creatieve wijze glad te strijken. Maar vooral ben ik onder de indruk hoe snel Bart een informele en persoonlijke sfeer wist te creeren. Dat bleek later de voedingsbodem voor de regeling.

Maudy Vossen
Maudy Vossen -
9/10
Toegevoegd op 14 mei 2018

Wat een langslepende kwestie had kunnen worden werd in een middag bij het KiFiD dankzij Dhr. Neervoort tot tevredenheid opgelost.
Hierdoor kwam de rust terug en daar ben ik hem zeer dankbaar voor.

Maarten Tromp
Maarten Tromp - Maarten Tromp Advocaten
10/10
Toegevoegd op 22 januari 2018

Twee keer heb ik het genoegen gehad om Bart als mediator aan het werk te zien. Het betrof twee keer een vrij principiële letselschadezaak . Zeer gedreven, bevlogen en met passie loodste Bart in beide zaken partijen in een dag naar een oplossing toe. Hulde en chapeau! Niet alleen in verband met de bereikte oplossing, maar vooral in verband met de manier waarop.

LHT
LHT -
8/10
Toegevoegd op 9 november 2017

Bart heeft ons geholpen om een langslepende kwestie tot een einde te brengen. Dat gebeurde met deskundigheid en respect. Bart bedankt!

Vassileios Psarras
Vassileios Psarras - Memory S.A. Greece
10/10
Toegevoegd op 29 september 2017

We have highly appreciated the efforts, the understanding and the excellent knowledge of the case shown by mediator mr Bart Neervoort in the whole handling of the mediation process

Bojan P. Dekker
Bojan P. Dekker - Beer advocaten
9/10
Toegevoegd op 21 augustus 2017

Bart Neervoort heb ik, in zijn rol van mediator, in verschillende zaken meegemaakt. Ik heb hem vooral leren kennen als deal maker en als iemand van de grote lijn, wat voor mijn cliënten prettig was.

Alfons Dunselman
Alfons Dunselman - Schenkeveld Advocaten
9/10
Toegevoegd op 16 augustus 2017

Bart heeft op een zeer kundige wijze in een korte termijn als mediator partijen tot een oplossing gebracht in een complex samenstel van geschillen. Ik kan hem als mediator zeer aanbevelen.

René Dirven
René Dirven - AON
9/10
Toegevoegd op 7 juni 2017

Bart is in staat om de verschillen bij de betrokken partijen te nuanceren, een ieder te respecteren en daardoor het gezamenlijke einddoel zichtbaar te maken: de ultieme mediator.

Eddie Meijer
Eddie Meijer - ENSPIGT
9/10
Toegevoegd op 6 mei 2017

Bart is an experienced mediator who is able to guide parties to solutions they have not even considered before. I am sure that when I am ever again in a situation where the chances that parties will be able to settle their dispute amicacably are almost non existent, I will recommend to include Bart in the game.

ZAKELIJK GESCHIL OPLOSSEN?
0031 (0)20 3641442 0031 (0)6 53202437